Besplatna dostava na području republike hrvatske

Uvjeti pružanja usluge

Dobrodošli na marama.hr. Korištenjem naših usluga pristajete na sljedeće uvjete pružanja usluge. Molimo vas da ih pažljivo pročitate.

1. Općenito

1.1 Ovi uvjeti primjenjuju se na sve kupnje proizvoda putem našeg web shopa. 1.2 Zadržavamo pravo izmjene ovih uvjeta u bilo kojem trenutku. Izmjene stupaju na snagu objavom na našoj web stranici.

2. Usluge i proizvodi

2.1 Naš web shop nudi marame. 2.2 Svi proizvodi su opisani i prikazani što točnije moguće. Međutim, ne možemo jamčiti da će opisi proizvoda, slike ili bilo koji drugi sadržaj biti potpuno točni, potpuni, pouzdani, aktualni ili bez grešaka.

3. Cijene i plaćanje

3.1 Sve cijene navedene na našoj web stranici su u EUR i uključuju PDV. 3.2 Zadržavamo pravo promjene cijena proizvoda bez prethodne najave. 3.3 Plaćanje se može izvršiti putem kreditnih kartica ili transakcijskog računa.

4. Narudžba i dostava

4.1 Nakon što postavite narudžbu, primit ćete potvrdu putem e-maila. 4.2 Dostava se vrši putem GLS-a i troškovi dostave su navedeni na Checkoutu. 4.3 Rok isporuke je 5 do 7 radnih dana, osim ako nije drugačije navedeno.

5. Povrat i zamjena

5.1 Imate pravo vratiti proizvod u roku od 7 dana od dana primitka, pod uvjetom da je proizvod neoštećen i u originalnom pakiranju. 5.2 Za povrat novca ili zamjenu proizvoda, kontaktirajte našu korisničku podršku na marama@marama.hr.

6. Privatnost i zaštita podataka

6.1 Vaša privatnost nam je važna. Vaše osobne podatke prikupljamo i koristimo u skladu s našom Politikom privatnosti. 6.2 Vaše podatke nećemo dijeliti s trećim stranama osim ako je to nužno za obradu narudžbe (npr. dostavna služba).

7. Ograničenje odgovornosti

7.1 Ne preuzimamo odgovornost za bilo kakve indirektne, slučajne ili posljedične štete koje proizlaze iz korištenja ili nemogućnosti korištenja naših proizvoda ili usluga. 7.2 Naša ukupna odgovornost prema vama za bilo koji zahtjev neće premašiti iznos koji ste platili za proizvod ili uslugu koja je predmet zahtjeva.

8. Mjerodavno pravo

8.1 Ovi uvjeti regulirani su zakonima Republike Hrvatske. 8.2 Svi sporovi proizašli iz ovih uvjeta rješavat će se pred nadležnim sudom u Zagrebu.

9. Kontakt informacije

Ako imate bilo kakva pitanja ili trebate dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte na marama@marama.hr.

obavijesti me

kada marama - Zoja bude ponovno dostupna

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

OBAVIJESTI ME

Upiši svoj email na koji te možemo obavijestiti kada marama Zoja bude ponovno dostupna